Proje Akışı

PROJE AKIŞ ŞEMASI

1.) Proje Değerlendirme
FTA ENDÜSTRİYEL’in proje değerlendirme aşamasındaki tasarım ve modelleme teknikleri, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik farklı alternatifler sunar. İşletme için en ekonomik bir yatırım için mümkün olan en yüksek kaliteyi ve en iyi çözümü almalarını sağlar.

2.) Sistem Teklifi
Müşterilerinin teknik gereksinimlerine göre alternatifli ve ayrıntılı şekilde sistem teklifi hazırlanır. Ürünlerin zamanında teslim edilmesini sağlamak için, proje yönetimi, kalite kontrol ve müşteri sorumlulukları gibi konular ana hatlarıyla teklif içerisinde belirtilir.

3.) Proje Tasarımı
FTA ENDÜSTRİYEL’in dizayn ekibi, sistem ve ekipman projeleri için son teknoloji (Autocad – Solidworks) tasarım sistemlerini kullanmaktadır. Ekipman üretimi başlamadan önce müşteri, yapılacak işe ile ilgili tüm ana bileşenleri ve alt sistemleri gözden geçirir ve onaylanmasını sağlar.

4.) Üretim ve Test
Sektörde 20 yıllık tecrübe ve uzmanlığı sayesinde FTA ENDÜSTRİYEL, kaliteli bir ürün sunmak için gerekli üretim kapasitesine ve uzun ömürlü bir ürün modellerine sahiptir. Tüm sistemler sevkiyat öncesi mümkün ise monte edilir ve test edilir.

5.) Nakliye ve Lojistik
Projenin durumuna göre mümkün olduğunca çoğu sistem, hemen kurulum ve çalıştırmaya hazır şekilde montajlı yada demontajlı olarak işletmeye sevk edilir. Demontajlı olarak sevk edilen sistemler yüklemeye uygun şekilde ambalajlanır ve işletmeye bu şekilde sevk edilir.

6.) Kurulum ve Devreye Alma
FTA ENDÜSTRİYEL’in teknik uzmanları projenin tesise montajı, sistem çalıştırma ve performans testleri için yardımcı olmak için hazırdır. Tüm Sistemin montaj sonrası çalıştırılması, fonksiyon testleri, sistemin devreye alınması ve personel saha içi eğitimleri sağlanır.